Blits en Sinterklaas

Blits en Sinterklaas

October 30th, 2013

Met Blits – app voor bol.com – proberen we online shoppen sneller, leuker én makkelijker te maken. Vanaf vandaag is winkelen bij bol.com weer een stuk leuker. Sinterklaas mag dan nog niet in het land zijn, hij heeft ons wel vast gevraagd om een van zijn favoriete apps weer aan te kleden voor dit kinderfeest.

Wanneer je Blits opent zie je dat de speelgoedsectie in het teken van Sinterklaas is gezet. Alle producten worden tijdens het laden getoond als een cadeautje. Er is een speciale Sint-achtergrond gemaakt en we hebben zelfs speciaal voor dit doel Sinterklaasliedjes laten opnemen.

Het leukste is dat kinderen een speciaal Sinterklaasverlanglijstje kunnen maken. Ze vullen hun eigen “zak van Sinterklaas!” Wanneer ze klaar zijn kunnen ze deze naar Sinterklaas in Spanje sturen via het emailadres van hun ouders. Sinterklaas kan vervolgens het speelgoed bestellen vanaf een speciaal hiervoor ontworpen web-pagina.

We hopen hiermee kinderen een plezier te doen en het de Sint weer een stukje makkelijker te maken! Heb je Blits nog niet op je iPad staan? Je downloadt hem gratis in de App Store.