ING Creditview for iPad enthousiast ontvangen

May 18th, 2011

In maart 2011 introduceerde ING Commercial Finance en Touchwonders; ING Creditview for iPad. De app wordt bijzonder goed gewaardeerd door ING en ook in de Apple App Store zijn de reacties positief. Vorige week verscheen daarnaast een enthousiast artikel over deze eerste financiële B2B app van Nederland.

Creditview for iPad is ontwikkeld voor managers van de klanten van ING ComFin. Deze dienen te allen tijde snel en makkelijk over de juiste financiële informatie te kunnen beschikken. De app toont deze complexe financiële informatie op zeer toegankelijke en visuele wijze. De app presenteert onder meer een overzichtelijk dashboard met daarop de belangrijkste cijfers zoveel mogelijk visueel gepresenteerd. Vanaf dit dashboard kunnen gebruikers met enkele “taps” snel en gemakkelijk detailinformatie verkrijgen.

Pascal Spelier, blogger van Finno schreef er lovende woorden over.

De in dit artikel omschreven iPad App [...] geeft mij hoop voor de toekomst. Misschien moet ING vaker samenwerken met Touchwonders, het bedrijf dat tekende voor de App.

dat ik met mijn achtergrond enthousiast werd bij het horen van de woorden ‘dashboard’. ‘inzicht in werkkapitaal’ en ‘inzicht in kredietruimte’. Dit zijn namelijk enkele belangrijke kenmerken van de ING Creditview iPad App.

Lees hier het volledige artikel op Finno.

Lees meer over ING Creditview for iPad op onze productpagina