CompagnonCompagnon
Compagnon

Compagnon

Een digitale transformatie naar efficiëntie en groeiCompagnon

Compagnon, een vooraanstaand wervingsbureau, wilde hun verouderde front-end vervangen voor een innovatieve headless front-end, die flexibiliteit en efficiëntie in contentbeheer biedt. Vanuit Touchwonders konden wij hen hier perfect in voorzien, vanwege onze diepgaande expertise in headless front-ends en onze vooruitstrevende instelling die goed past bij de groei van Compagnon.

Een nieuw online platform

Compagnon was het bestaande platform ontgroeid, waardoor de behoefte ontstond aan een nieuwe partner die toekomstbestendigheid kon bieden. Onze pragmatische aanpak en diepgaande expertise in headless front-ends, maakten ons de perfecte partner voor Compagnon. De overgang naar ons als nieuwe front-end partner verliep soepel en ze zien in Touchwonders een betrouwbare en meedenkende partner.

“We hebben de tijd die nodig is voor het maken en beheren van inhoud op onze website aanzienlijk verkort en voeren nu dezelfde taken uit in ⅓ van de oorspronkelijke tijd.”

Bob Roders, Marketing Manager Compagnon

Optimaal contentbeheer

Met het headless CMS van Storyblok beheert Compagnon nu eenvoudig en efficiënt hun content. Dit stelt hen in staat om hoogwaardige en aansprekende content te leveren op hun website, wat essentieel is voor het aantrekken van klanten en het bevorderen van groei.

Touchwonders needs to look at this alt tag ;-)

Het resultaat

Met de implementatie van het moderne CMS geniet Compagnon nu van een snellere en visueel aantrekkelijkere website. Klanten kunnen nu sneller en gemakkelijker toegang krijgen tot de informatie die ze nodig hebben, wat resulteert in een verbeterde gebruikerservaring.

Compagnon is nu voorzien van een toekomstbestendige digitale infrastructuur die klaar is voor verdere groei en uitdagingen in de snel evoluerende digitale wereld.

Bekijk hier de website van Compagnon >