Over ons

Where touch happens, we make you shine!

Touchwonders is gespecialiseerd in het creëren van effectieve front-end gebruikerservaringen. Met de focus op "Touch" laten wij organisaties schitteren in de digitale wereld.

We zien de werelden van web en app in rap tempo naar elkaar toe groeien en dat vinden we fantastisch. Als strategisch partner helpt Touchwonders klanten van concept naar lancering en optimalisatie van headless front-ends, mobiele apps en ons zelf ontwikkelde platform EMERGE. De gebruikerservaring staat altijd centraal. Ons doel is om organisaties succesvol te maken, door online gebruikerservaringen te ontwikkelen die schitteren!

Het team

Maak kennis met het team
portrait
Heiko Beereboom
Managing Partner
portrait
Raphaël Bronsveld
Tech Lead
Parisa Safari
Parisa Safari
Front-end Developer
portrait
Stefan de Jonge
Business Analist
portrait
Kelvin Koeleman
Lead Front-end Developer
Vacatures
Interesse in werken bij Touchwonders? Bekijk onze vacatures
portrait
Bob Varwyk
Lead Flutter Developer
Myeesha Soebedar
Myeesha Soebedar
Marketing & Sales support
portrait
Ramiro Ghise
Flutter Developer
portrait
Sjoerd de Roij
Front-end Developer
portrait
Jolanda Klabbers van Schaik
Marketing Manager
Wil je meer weten?
Neem contact met ons op!
portrait
Ankur Anmol
Front-end Developer
portrait
Ivan Ristic
Front-end Developer
Team Touchwonders
portrait
Nerena Meeus
Stagiaire Marketing & Communicatie
Hond met koptelefoon?
Poet
Office Mascotte

Touchwonders werd opgericht in 2010, vlak na de lancering van de allereerste Apple iPad. De oprichter van Touchwonders wist toen al dat de 'Touch' de toekomst zou zijn en besloot zich hierop te focussen. Hierdoor is de propositie 'Where touch happens we make you shine' ontstaan.

Wij vinden het belangrijk om vertrouwen en eerlijkheid uit te stralen naar elkaar en onze relaties. We geloven dat een goede communicatie en transparantie essentieel zijn voor succesvolle samenwerkingen. We zijn meedenkend en down to earth in alles wat we doen, waarbij we luisteren naar de behoeften van onze klanten en realistische oplossingen bieden. Met een innovatieve mindset blijven we vooroplopen in de dynamische wereld van front-end ontwikkeling

Visie

We streven ernaar om de kracht van mobiele technologie te benutten en de grenzen van front-end ontwikkeling te verleggen. Door mee te denken met onze opdrachtgevers, tillen wij de gebruikerservaring naar een hoger niveau.

Missie

De missie van Touchwonders is om dé toonaangevende mobiele specialist te worden die een mobile first ervaring naar het web brengt. We willen innovatieve oplossingen bieden die de grenzen van mobiele technologie en front-end ontwikkeling verleggen, met als doel onze opdrachtgevers te laten schitteren in een steeds digitalere wereld.

Waarden

De kernwaarden van Touchwonders zijn vertrouwen, meedenkend, eerlijk, down to earth, innovatief en focus. We zijn meedenkend en down to earth in alles wat we doen, waarbij we luisteren naar de behoeften van onze klanten en realistische oplossingen bieden.

Onze mijlpalen

2010

Touchwonders wordt opgericht na de lancering van de eerste Apple iPad, met een focus op mobiele ontwikkeling.

2017

Touchwonders neemt deel aan Xplore Group, wat resulteert in verdere groei en uitbreiding van capaciteiten.

2018

Touchwonders lanceert de eerste Progressieve Web App (PWA), waarmee ze hun expertise in front-end ontwikkeling demonstreren.

2020

Touchwonders lanceert hun eigen PWA in de App Store, waarmee ze hun innovatie op het gebied van front-end ontwikkeling benadrukken.

2021

De front-end teams van Touchwonders bundelen hun krachten en werken samen aan verschillende projecten, waardoor ze de synergie tussen beide bedrijven optimaliseren en hun impact vergroten.