Mobile first

Ons domein is Touch

Touchwonders is van origine een applicatie ontwikkelaar. Wij beschikken daarom over uitgebreide kennis van mobiele apps. Ons domein is Touch: het touchscreen is waar wij in uitblinken.  

Mobiele gebruikerservaringen

Vanuit onze ervaring als mobiele applicatie ontwikkelaar zijn wij gewend om vanuit het mobiele scherm te denken en lopen wij voorop in het ontwikkelen van optimale gebruikerservaringen voor mobiel. Deze kennis gebruiken we nu voor het creëren van optimale gebruikerservaringen in onze headless front-ends. Vanuit onze specialisatie zijn wij in staat om organisaties optimaal te voorzien van een of meerdere front-ends die volledig aansluiten op de gewenste gebruikerservaringen voor hun doelgroepen.

“We are a mobile specialist, aiming to conquer the web”

Heiko Beereboom, Managing Partner

Klanten met een schitterende front-end

Sinds 2010 heeft Touchwonders een trouwe schare aan opdrachtgevers opgebouwd binnen diverse branches zoals Automotive, Retail, Fashion, Wholesale en meer. Vanuit onze basis als mobiele app ontwikkelaar hebben wij een mobile-first strategie ontwikkeld. Daarmee lopen wij voorop in het ontwikkelen van optimale gebruikerservaringen voor mobiele toestellen én daarbij het creëren van optimale gebruikerservaringen in headless front-ends. Diverse e-commerce en commerce merken zoals OFM. (Only for Men), Butcher of Blue, Pip Studio, JOSH V, BARTS, BMN Bouwmaterialen en RICO MODA ervaren na de ontwikkeling van hun innovatieve front-end een verhoogde schaalbaarheid, snellere doorontwikkeling, betere performance, beheersbaarheid, hogere conversie en een vergrootte loyaliteit & klanttevredenheid. 

Bekijk hier onze cases >