Best of Breed

Met Best of Breed creëer je een online omgeving die bij jouw organisatie past

Binnen Touchwonders streven we naar innovatie en het ontwikkelen van de beste oplossingen voor onze klanten. We hechten er veel waarde aan dat we direct kunnen reageren en inspelen op de behoeften van onze opdrachtgevers.

Wat is Best of Breed?

In het verleden was het gebruikelijk om één allesomvattend pakket aan te schaffen waarin het CMS, productinformatie en de front-end allemaal waren samengevoegd. Dit is het monolithische model, waarbij alles in één systeem is samengebracht. Tegenwoordig kiezen veel bedrijven echter voor een meer flexibele aanpak, waarbij ze gebruik maken van composable.

Wij geloven sterk in het Best of Breed-model; in plaats van alles in één systeem te integreren, voeren we een technische analyse uit waarmee we onze opdrachtgevers de flexibiliteit bieden om te kiezen welk systeem het beste aansluit bij hun behoeften. Of het nu gaat om het CMS dat het meest geschikt is voor hun bedrijf, de ideale productinformatieoplossing, of een andere specifieke behoefte, zij hebben de vrijheid om te kiezen wat het beste voor hen werkt.

Oplossingen

Wij bieden pragmatische oplossingen: ons advies is gebaseerd op onze uitgebreide ervaring en expertise. We helpen onze opdrachtgevers bij het begrijpen van de verschillende opties en begeleiden hen in weloverwogen keuzes die aansluiten bij hun unieke situatie.

Ongeacht de keuze staan wij om een front-end te ontwikkelen die perfect aansluit bij hun gekozen oplossing. Onze focus ligt op hoogwaardige diensten en oplossingen die onze opdrachtgevers helpen om hun doelen te bereiken. Met het Best of Breed-model streven we ernaar om optimale ervaringen en resultaten te bieden, met systemen die het beste voor hen werken. Geef ons een API en wij bouwen de beste front-ends.