Innovatieve front-ends

Een schitterende gebruikerservaring

Touchwonders is specialist in het ontwikkelen van innovatieve front-end gebruikerservaringen. Met de oplossingen die we bouwen laten wij onze opdrachtgevers schitteren.

De waarde van een schitterende front-end

Sinds 2010 ontwikkelen we mobiele applicaties en omdat we zien dat de werelden van apps en het web snel naar elkaar toe groeien, zetten we onze expertise nu ook in om het web te veroveren. Wij geloven dat de interface, het gezicht, bepaalt hoe succesvol een app- of webervaring is. De waarde die dit levert is een verhoging in conversie, groei van gebruik, toename in loyaliteit en het inzichtelijk en begrijpelijk maken van complexe data. 

“Wij zochten geen groot bureau met consultants. Wij zochten ‘gewoon’ een betrouwbare en pragmatische partner met veel kennis, een leuk team, die afspraken nakomt en meteen kon beginnen. Dit vonden wij in Touchwonders. ”

Fons Hofstra, E-commerce Manager BMN

Oneindig te koppelen

Als headless front-end specialist hebben wij volledige focus op de front-end en zijn wij gewend te koppelen met een grote verscheidenheid aan systemen, variërend van e-commerce engines zoals Adobe, Magento, Shopware en Salesforce tot recruitment software zoals Carerix. Daarnaast hebben we veel ervaring met headless CMS oplossingen zoals Storyblok. Met een ontkoppelde front-end worden verantwoordelijkheden gescheiden, en is de interface niet langer afhankelijk van de back-end. Daarnaast zorgen wij voor een makkelijk te beheren front-end, waar content managen en publiceren een feestje wordt. 

Lees hier meer over de kracht van een headless front-end >

Ons domein is Touch*

Het verhaal van Touchwonders begon de dag na de introductie van de iPad. Sindsdien ontwikkelen we mobiele apps in finance, health, automotive, wholesale en meer. Ons domein is Touch; de touchscreen en mobile first ervaring is waar wij in uitblinken. Dit líjkt een logisch domein, maar ook nu nog wordt er te vaak vanuit desktop gedacht terwijl 60% van je gebruikers via een mobiele device binnenkomt. Daarom komt 'mobile first' en is de toekomst mobile only.

Van Touch naar innovatieve front-end

Vanuit onze basis lopen wij voorop in het ontwikkelen van optimale gebruikerservaringen voor mobiele toestellen én daarbij het creëren van optimale gebruikerservaringen in headless front-ends. Vanuit ons specialisme zijn wij in staat om organisaties optimaal te voorzien van éen of meerdere front-ends die volledig aansluiten op de gewenste gebruikerservaringen voor hun doelgroepen. 

Technische analyse

Geef jouw project de beste start met onze technische analyse. Hiermee geven we een sterke technische basis, om het grootst mogelijke succes te behalen met je headless front-end.

Lees meer over onze technische analyse >

Klanten met een schitterende front-end

Sinds 2010 heeft Touchwonders een trouwe schare aan opdrachtgevers opgebouwd binnen diverse branches. Diverse e-commerce en commerce merken zoals OFM. (Only for Men), Butcher of Blue, Pip Studio, JOSH V, Barts, BMN Bouwmaterialen en Rico Moda ervaren na de ontwikkeling van hun innovatieve front-end een verhoogde schaalbaarheid, snellere doorontwikkeling, betere performance, beheersbaarheid, hogere conversie en een vergroting in loyaliteit & klanttevredenheid. 

   

Wist je dat?

Wist je dat wij de eerste partij in Nederland zijn die een PWA in de App Stores heeft gepubliceerd? Een nieuw kanaal om je klanten te bedienen, terwijl je deze beheert vanuit hetzelfde headless CMS als je webshop. We hebben dit gedaan voor kleding label Butcher of Blue.

Lees hier meer over het ontsluiten van een PWA in de App Stores >