Performance Analyse

De voordelen van performance analyse

Bij Touchwonders ontwikkelen wij front-ends, voor zowel web als app, die schitteren. Bij ons draait alles om het leveren van hoogwaardige digitale ervaringen, en een essentieel onderdeel van dat streven is onze uitgebreide Performance Analyse. 

Waarom Performance Analyse? 

In de digitale wereld van vandaag is snelheid koning. Gebruikers hebben weinig geduld voor trage websites en apps. Een snelle, responsieve front-end gebruikerservaring is niet alleen cruciaal voor het behouden van bezoekers, maar het heeft ook aanzienlijke invloed op conversies en algemene klanttevredenheid. 

Onze aanpak bij een Performance Analyse 

Performance Analyse is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Ons ervaren team van specialisten voert grondige analyses uit om de prestaties van je online omgeving te meten en te verbeteren.  

Ons plan van aanpak

Diepgaande Data Verzameling 

We beginnen met het verzamelen van uitgebreide gegevens over de prestaties van je web- en app-platforms. Vanuit onze uitgebreide ervaring op mobiel en dekstop weten wij exact waar de kritische factoren zich bevinden. Hierbij kijken we naar laadtijden, responsieve tijden, en andere cruciale prestatie-indicatoren van je website, webshop of app. 

Analyse van Kritieke Prestatie-indicatoren (KPI's) 

Wij identificeren en analyseren kritieke prestatie-indicatoren die van invloed zijn op de gebruikerservaring van je website, webshop of app. Dit zijn zaken als paginalaadtijden, interactieve reactietijden en optimalisatiemogelijkheden. 

Gedetailleerde Rapportage 

Wij gaan voor transparantie, duidelijke en directe communicatie. Daarom ontvang je van ons een gedetailleerd rapport met bevindingen, aanbevelingen en een plan voor verbetering. Dit rapport geeft je inzicht in de huidige prestaties van je online omgeving en de mogelijke verbeteringen. 

Bi-weekly meetings

Als onderdeel van onze service houden we bi-weekly meetings waarin we niet alleen de voortgang van de optimalisaties bespreken, maar ook bewustwording creëren. We delen inzichten, tips en best practices, zoals het vermijden van het uploaden van te grote afbeeldingen en video's, om de prestaties op peil te houden. 

Implementatie van Verbeteringen  

Indien gewenst gaan we na goedkeuring aan de slag met het implementeren van de aanbevolen verbeteringen. Gebaseerd op de analyse van Google's Core Web Vitals, RUM-gegevens en Pagespeed Insights, bepalen we concrete verbeteringen. Deze implementeren we doelgericht in reguliere sprints, wat resulteert in een voortdurende optimalisatie van je digitale platform. Of het nu gaat om optimalisatie van afbeeldingen, coaching-strategieën of code-refactoring, wij zorgen ervoor dat je platform de snelheid en efficiëntie bereikt die horen bij een toekomstbestendige online omgeving. 

Pagespeed Insights 

Pagespeed Insights, een tool van Google, wordt door ons gebruikt om jouw website, webshop of app grondig te scannen. We maken gebruik van de inzichten die deze tool biedt om de prestaties van jouw web- en app-platforms te beoordelen. Dit stelt ons in staat om specifieke optimalisaties door te voeren die resulteren in snellere laadtijden en een verbeterde gebruikerservaring. 

RUM (Real User Monitoring) 

Real User Monitoring (RUM) is een integraal onderdeel van onze aanpak. We monitoren daadwerkelijke gebruikersinteracties in real-time, waardoor we inzicht krijgen in hoe je digitale omgeving presteert bij daadwerkelijk gebruik. Deze gegevens stellen ons in staat om gerichte verbeteringen aan te brengen op basis van de echte gebruikerservaringen. 

Google's Core Web Vitals 

Wij begrijpen dat Google's Core Web Vitals essentieel zijn voor het meten van de performance en gebruikerservaring van uw digitale product. Onze analyse omvat specifieke meetpunten zoals LCP (Largest Contentful Paint), FID (First Input Delay), en CLS (Cumulative Layout Shift). Door deze vitals in acht te nemen, streven we naar een optimale gebruikerservaring en een positieve invloed op uw ranking in zoekresultaten. 

 

Touchwonders needs to look at this alt tag ;-)

Waarom Touchwonders?

Touchwonders is specialist in het ontwikkelen van ervaringen waar gebruikers blij van worden. In 2010 zijn wij gestart met mobiele applicaties en wij vertalen onze hoge eisen voor de interface nu ook naar het web. Wij zijn er redelijk uniek in dat we pagespeed performance aanbieden als losse service. Je kunt bij ons terecht voor een gerichte en gespecialiseerde optimalisatie van de prestaties van je web- en app-platforms.

Expertise: ons team bestaat uit ervaren front-end specialisten die al jarenlang bij ons werken. We hebben een sterk, enthousiast en gedreven team van front-end specialisten die bekend zijn met de nieuwste technologieën en beste praktijkervaringen.

In House kennis van pagespeed performance: wij beschikken over uitgebreide kennis "in house" op het gebied van pagespeed performance. Deze diepgaande kennis stelt ons in staat om jouw digitale producten te optimaliseren met een focus op prestaties.

Toewijding aan Kwaliteit: wij streven naar niets minder dan uitmuntendheid in alles wat we doen, ofwel een online aanwezigheid waarin je als organisatie schittert.  

Resultaatgericht: onze aanpak is gericht op meetbare resultaten. We willen niet alleen je prestaties verbeteren, maar ook de impact op je bedrijf vergroten op het gebied van conversie en omzet.