Dashboards

Touchwonders ontwikkelt Dashboards die verhelderen 

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van custom dashboards die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook essentiële inzichten bieden om sales binnen je organisatie te bevorderen. Onze dashboards fungeren als krachtige tool waarmee je team de juiste beslissingen kan nemen. 

Wat maakt onze dashboards uniek? 

Management inzichten

Onze dashboards dienen als een interface voor de managementlaag om diepgaand inzicht te krijgen in hoe je online omgeving presteert. Met statistieken en overzichtelijke visualisaties kun je snel beslissingen nemen en je bedrijfsprestaties optimaliseren. 

Sales-georiënteerde input 

Onze dashboards zijn ontworpen met het oog op sales. Ze bieden specifieke inzichten en gegevens die je sales team nodig heeft om effectiever te opereren. Van lead tracking tot conversiepercentages, wij zorgen ervoor dat je dashboard de juiste input levert om sales te bevorderen. 

Maatwerk voor jouw organisatie 

Een dashboard moet verdiepende data weergeven die cruciaal is voor jouw organisatie. Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is en daarom leveren wij maatwerk dashboards die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen. 

Van ontwerp naar ontwikkeling

Wij geloven in een naadloze samenwerking tussen ontwerp en ontwikkeling. Onze digital design afdeling ontwerpt een visuele weergave van anders complexe data verbanden, terwijl onze ontwikkelafdeling het bouwproces op zich neemt. Samen zorgen we ervoor dat dashboards niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aansluiten bij je merkidentiteit. 

Touchwonders needs to look at this alt tag ;-)

Dashboard als onderdeel van je servicepakket 

Bij Touchwonders zien we dashboards niet alleen als een toevoeging, maar als een integraal onderdeel van je organisatie. Ze zijn ontworpen om je te voorzien van de nodige informatie om strategische beslissingen te nemen en je bedrijf te laten groeien. 

Geef je project de beste start met onze technische analyse >