Mobiele Apps

Ultieme gebruikerservaring met maatwerk applicaties

Opgericht op de dag na de presentatie van de iPad, hebben we bij Touchwonders een schat aan ervaring in de ontwikkeling van mobiele apps. We brengen decennia aan mobiele ervaring met ons mee, maar we weten dat cijfers alleen niet het volledige verhaal vertellen. Het draait om de kwaliteit en diepgang van onze ervaring. 

Een schat aan ervaring

Door laagdrempelig een mobiele app als extra marketingkanaal toe te voegen naast je bestaande kanalen, bereik je een breder publiek. In de huidige digitale wereld wordt maarliefst 80% van de tijd op mobiele apparaten, besteed aan het gebruik van mobiele apps. Door je website of webshop in de App Stores te introduceren creëer je een extra touchpoint met groot potentieel.

Lees meer over de voordelen van een mobiele applicatie >

Met trots kunnen we zeggen dat we betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van mobiele apps sinds de begindagen van smartphones. We hebben de evolutie van zowel iOS als Swift van dichtbij meegemaakt, waardoor we een diepgaand begrip hebben van de app-wereld. Daarnaast hebben we ook de ontwikkeling van de gebruikerservaring op mobiel op de voet gevolgd, inclusief de spannende keuzes die Apple en Google hebben gemaakt in het ontwerp van hun besturingssystemen en gebruikersinterfaces, en de opkomst van design languages zoals Material Design. We bouwen apps voor bedrijven als Rabobank, ING, Retail Solutions, Volkswagen, Weeronline en de Maag Lever Darm Stichting.

Touchwonders needs to look at this alt tag ;-)

Maatwerk op niveau

Bij Touchwonders zijn we experts in maatwerk. We duiken diep in de data van onze klanten en zorgen ervoor dat wat er in de mobiele app wordt weergegeven klopt. We kijken naar wat er beschikbaar is en hoe we waardevolle inzichten kunnen halen uit die grote hoeveelheid informatie. We zetten onze tanden in bestaande systemen of bouwen nieuwe op, zodat de mobiele app naadloos aansluit op je bedrijfsinfrastructuur en optimaal kan functioneren.

Flutter: de kracht achter onze apps

Een van onze krachtige tools is Flutter. Met Flutter kunnen we op een kosteneffectieve manier prachtige en razendsnelle mobiele apps ontwikkelen. Met één broncode ontwikkelen we voor iOs, Android maar ook web als het nodig is. Dart, de moderne programmeertaal achter Flutter, maakt het mogelijk om krachtige en dynamische apps te bouwen. De interface? Die wordt volledig gerenderd door Flutter zelf, waardoor we die sublieme gebruikerservaring kunnen garanderen. Geen verwaterde websites meer, geen compromissen in kwaliteit bij het slaan van de brug tussen code en de native gebruikersinterface. Bij Touchwonders geloven we in apps die schitteren!

Lees meer over Flutter >

“Wij geloven in apps die schitteren!”

Heiko Beereboom, Managing Partner
Grenzeloze mogelijkheden met Firebase

We hebben uitgebreide ervaring met Firebase; een subset van Google Cloud die gericht is op mobiele toepassingen. We maken regelmatig gebruik van verschillende Firebase-componenten:

Met Authentication bieden we een veilige oplossing voor diverse vormen van inloggen, variërend van standaard gebruikersnaam en wachtwoord tot telefoonnummer en federated identity (Single Sign-on).

Firestore is een realtime NoSQL-database waarmee apps direct worden bijgewerkt zodra er wijzigingen optreden in de database.

Cloud Functions: serverless backend-code die via HTTPS, periodiek of op basis van verschillende triggers kan worden uitgevoerd, zoals wijzigingen in Authentication of Firestor

Firebase opent de deur naar een wereld van mogelijkheden in de Google Cloud. We kunnen andere cloudservices integreren in de serverloze back-end van de app. Dit geeft ons de flexibiliteit om aan specifieke behoeften te voldoen om jouw app optimaal te laten schitteren.

We gebruiken Firebase als brug tussen de back-end van onze klanten en de app zelf. Hierdoor kunnen we lichtgewicht apps creëren die toch een rijke gebruikerservaring met een efficiënte gegevensstroom en snelle reactietijden bieden.

Apps die we opgeleverd hebben