Headless CMS

Storyblok: hét headless CMS voor content teams

Storyblok versterkt Gebruikerservaringen. Het agile CMS stelt onze klanten op eenvoudige wijze in staat om hoogwaardige en aansprekende content te bieden op hun e-commerceplatforms, mobiele apps of websites. Storyblok wordt erkend als een van de beste CMS’en ter wereld door agencies, merken en trendwatchers. Het grote gebruiksgemak van Storyblok maakt organisatie, beheer en publicatie van je content eenvoudig. 

“Het managen van content blijkt bij velen een uitdaging. De manier waarop Storyblok onze klanten in staat stelt om op een begrijpelijke manier content makkelijk en snel te publiceren, zorgt voor enorme efficiëntie. ”

Heiko Beereboom, Managing Partner

De meerwaarde van Storyblok

De headless architectuur maakt het mogelijk om je content op ieder gewenst digitaal platform te publiceren.

Een visuele editor waarmee aanpassingen, middels een drag & drop systeem, direct zichtbaar zijn.

Grote gebruikerstevredenheid, door de eenvoud in gebruik.

Storyblok is een CMS dat groei van bedrijven faciliteert, doordat het eindeloos uit te breiden is.

Het CMS boost productiviteit, door gestroomlijnde workflows.

Storyblok maakt gebruik van een Jamstack, API-first architectuur, boordevol krachtige technologieën die ontwikkelaars in staat stellen om de prestaties, snelheid en caching op bedrijfsniveau drastisch te verbeteren. 

“De visuele editor en het gebruiksgemak om wijzigingen aan te brengen hebben ons overtuigd. Tijdens implementatie hebben we daarnaast evaren hoe eenvoudig het is om het CMS te intergeren met onze innovatieve front-ends. ”

Heiko Beereboom, Managing Partner

Visuele editor

Gebruikers van Storyblok zijn voornamelijk content marketeers. Vooral de visuele editor maakt indruk op gebruikers. Het creëren en publiceren van content kan een tijdrovende taak zijn, maar Storyblok heeft dit proces eenvoudig en intuïtief gemaakt; het is het eerste headless CMS waarmee content teams hun werk visueel kunnen creëren, bewerken en finetunen door middel van een drag & drop interface. Bij de meeste organisaties waar wij voor werken hebben we verschillende front-ends gecreëerd, voor verschillende doelgroepen. OFM. heeft bijvoorbeeld een submerk, Dutch Dandies. Beide labels hebben een eigen front-end welke door Storyblok te bedienen is. Dit zorgt ervoor dat content marketeers steeds met dezelfde tool werken, wat veel tijdsbesparing oplevert.