Emerge platform

Met EMERGE lanceer je je webshop laagdrempelig naar de App Stores

EMERGE is ons unieke platform, waarmee we jouw webshop laagdrempelig in de app stores publiceren. Je hebt hierdoor alle functionaliteiten en voordelen van een app, zonder de investering in kosten en tijd die daar normaliter bij komen kijken. App & web zijn middels deze oplossing gekoppeld met alle bijkomende voordelen. Door inzet van het EMERGE platform voeg je laagdrempelig een supersterk marketingkanaal toe, waardoor je je klantbeleving verbetert, loyaliteit vergroot en omzet verhoogt.

Web & App smelten samen

Het EMERGE platform is een accelerator voor je webshop. Met het EMERGE platform brengen we de PWA webshop van onze klanten naar de app stores. Web & app smelten binnen het platform samen door een unieke combinatie van web- en app technologie die wij hebben ontwikkeld. Je bestaande front-end wordt hiermee uitgebreid naar een mobiele app, waardoor je een volledig nieuw en krachtig marketingkanaal ontsluit. Cijfers tonen aan dat engagement, conversie en orderwaarde hoger liggen in een mobiele app, waardoor de investering zich snel terugverdient. Omdat EMERGE een platform is, profiteren alle klanten van doorontwikkelingen die wij realiseren.

“De eerste plaats waar klanten naar je merk zoeken is Google. De tweede is de App Stores. Stel ze niet teleur.”

Heiko Beereboom, Managing Partner

Bespaar kostbare tijd én geld

Het EMERGE platform maakt het mogelijk om een sprankelende mobiele app te creëren tegen een fractie van de kosten van een native app. Met onze unieke specialisatie in web én app, hebben wij een oplossing gecreëerd waarmee we laagdrempelig een mobiele app kunnen creëren vanuit een bestaande website of webshop.

Een opvallend kenmerk van het EMERGE platform is het beheren van de mobiele app via hetzelfde CMS als het CMS van je website of webshop. In tegenstelling tot een native app, die vaak een apart CMS en team vereist voor het beheer, heeft het EMERGE platform dit niet nodig. De functionaliteiten kunnen worden onderhouden via de bestaande front-end, waardoor de onderhoudskosten voor je mobiele app beduidend lager liggen dan die van een native app.

Lees hier meer over een innovatieve front-end >

Touchwonders needs to look at this alt tag ;-)

Merken met het EMERGE Platform

Samen met Butcher of Blue heeft Touchwonders één van de eerste PWA webshops in Nederland gebouwd en naar de app stores gebracht. Sinds de livegang van de webshop & app van Butcher of Blue is het conversiepercentage ongekend gestegen en zien we dat de conversie in de mobiele app hoger is dan op het web. Met name conversie op mobiel is omhoog gegaan.

Bekijk hier de Butcher of Blue case >

Voor Pip Studio hebben wij een schitterende PWA front-end gebouwd, die wij door middel van het EMERGE platform hebben doorvertaald naar een mobiele app die dient als extra marketingkanaal voor het merk. Sinds de lancering van de mobiele app hebben we al indrukwekkende resultaten bereikt, waarvan we hier enkele met je delen.

Bekijk hier de Pip Studio case >

Touchwonders needs to look at this alt tag ;-)

Een extra marketingkanaal

Door laagdrempelig een mobiele app als extra marketingkanaal toe te voegen naast je bestaande kanalen, bereik je een breder publiek. In de huidige digitale wereld wordt maarliefst 80% van de tijd op mobiele apparaten, besteed aan het gebruik van mobiele apps. Door je website of webshop in de app stores te introduceren creëer je een extra touchpoint met groot potentieel.

Lees meer over de voordelen van een mobiele app >

Het EMERGE platform stelt je in staat om de kracht van mobiele toepassingen optimaal te benutten, waardoor je je bedrijf kunt laten groeien.

Resultaten van het EMERGE platform in cijfers

Voor Butcher of Blue en Pip Studio hebben wij de webshop naar de app stores gebracht, door inzet van het EMERGE platform. Dit levert indrukwekkende resultaten op, waaronder de volgende:

De sessieduur in de mobiele app is gemiddeld + 390% ten opzichte van het web

75% van de gebruikers gaat naar het account registratiescherm

De conversie binnen de mobiele app ligt 2,6 keer hoger dan binnen de webshop

De gemiddelde orderwaarde van de mobiele app ligt 35% hoger dan op het web

17% van de totale omzet verloopt via de mobiele app