Flutter

Ontdek de kracht van Flutter voor mobiele apps

Mobiele apps vormen een essentieel onderdeel van de klantbeleving wereldwijd. Voor veel organisaties zijn ze onmisbaar, terwijl anderen ze als slechts één van vele Touch points zien. In de moderne bedrijfsvoering zijn softwareapplicaties vrijwel onmisbaar. Bij Touchwonders maken we gebruik van Flutter; een krachtig framework waarmee we prachtige en razendsnelle mobiele apps ontwikkelen. Door één codebase te gebruiken, kunnen we voor iOS, Android en web ontwikkelen.

Waarom Flutter?

Het beheren van meerdere digitale ervaringen over diverse platforms is kostbaar en tijdrovend. Gelukkig biedt Flutter, een open-source framework van Google, een oplossing. Met Flutter kunnen ontwikkelaars schitterende Android, iOS-, web-, desktop- en embedded applicaties bouwen vanuit één enkele codebase. Dit betekent snelle, native-gevoelige mobiele apps die er geweldig uitzien en aanvoelen, ongeacht het platform.

De waarde van Flutter

Het productontwikkelingsproces heeft een aantal verschillen in de drie belangrijke fasen van de levenscyclus van een product.

 

Fase 1: Bouwfase

Van concept naar prototype, via Minimal Viable Product (MVP). Dit stelt ons in staat om snel feedback te verzamelen en waardevolle inzichten te verkrijgen.

Fase 2: Schaalfase

Na de lancering streven we naar groei en uitbreiding, waarbij we ons product voortdurend verbeteren en aanpassen aan de behoeften van de gebruikers.

Fase 3: Langetermijnimpactsfase

Ook na de initiële lancering blijven we de mobiele app onderhouden en optimaliseren, om zo de langetermijnimpact te maximaliseren.

 

*MVP: product met genoeg functionaliteit om voldoende waarde te hebben om vroeg aansluitende klanten aan te trekken en om terugkoppeling te krijgen voor de verdere productontwikkeling.

De voordelen van Flutter met Touchwonders

De moderne programmeertaal achter Flutter, stelt ons in staat om krachtige en dynamische mobiele apps te bouwen. In ons team hebben wij gedreven Flutter specialisten. De voordelen van Flutter zijn:

Kortere bouwtijd dankzij één codebase voor meerdere systemen.

Lagere kosten door verminderde ontwikkeltijd en teamomvang.

Verhoogde klanttevredenheid en waarde consistentie.

Snellere time-to-market waardoor je snel kan profiteren van je investering.