ING phoneING phone
ING logo

ING Creditwatch

Intuïtieve mobiele app voor bedrijfsresultaatING logo

Met de ING Creditwatch iPhone en Apple Watch app hebben Key Accountmanagers van de ING overal en altijd toegang tot financiële bedrijfsgegevens van hun grootste accounts. Wij hebben de mobiele app zorgvuldig ontworpen om essentiële informatie op een eenvoudige en intuïtieve manier te presenteren.

Efficiënte navigatie en levendige animaties

Met de mobiele app wordt eenvoudig inzicht verkregen in belangrijke - zelf ingestelde - financiële bedrijfsgegevens. Wanneer er belangrijke fluctuaties zijn in de ingestelde gegevens wordt er een pushnotificatie verstuurd naar Ipad, Iphone en de Apple Watch van Key accountmanagers van ING.

De Creditwatch-app heeft een gestroomlijnd navigatiemodel met een duidelijke structuur, waardoor het gebruiksgemak groot is. We zijn enthousiast over de sprankelende animaties die we binnen de gehele app hebben geïntegreerd. De animaties maken informatie levendiger en geven de gebruikers meer helderheid over wat ze op het scherm zien.

Touchwonders needs to look at this alt tag ;-)

Touchwonders & ING voor innovatie

Er is een geweldige match tussen de drive van ING om geweldige klantervaringen te bieden aan ondernemers en de drive van Touchwonders om innovatieve app ervaringen te bieden als mobile first specialist. De Creditwatch-app was onze eerste app voor Apple Watch en een goed voorbeeld van hoe Watch-apps onderweg betere toegang tot persoonlijke informatie kunnen bieden.