OFMOFM
Logo OFM

OFM

OFM. stapt over op een headless PWA front-endLogo OFM

Met een volledig vernieuwde PWA front-end kiest OFM. voor een headless architectuur die klaar is voor de toekomst. Met de ambitie om de grootste omnichannel multi-brandstore van Nederland te worden, was het doel om de fysieke beleving in de winkels naadloos te laten aansluiten op de online omgeving. Met de Composable architectuur die wij voor hen hebben gebouwd kunnen zij hun doel realiseren.

Over OFM

Bij OFM. (voormalig Only for Men) vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de 17 fysieke winkels als in de webshop kun je terecht voor een omvangrijke collectie in casual en business mannenmode. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals een team van gespecialiseerde modeadviseurs, events in de winkels en een sterke prijs-kwaliteitsverhouding. 

“De sterke PWA-propositie, waardoor de gebruikersevervaring naar een hoger niveau wordt getild, is een duidelijke meerwaarde voor OFM.”

Paul Wijnhoven, E-commerce Manager

Headless front-end

De nieuwe headless PWA front-end zorgt voor een geoptimaliseerde gebruikerservaring op desktop maar vooral ook op mobiele schermen. Klanten kunnen gemakkelijk en snel door verschillende categorieën navigeren, maar kunnen een ervaring verwachten die in lijn is met de ervaring in de 17 fysieke winkels van OFM.. Klanten worden geïnspireerd door nieuwe categorieën die kledingadvies geven voor specifieke gelegenheden die verder gaan dan alleen de feestdagen.

Met een ontkoppelde front-end kan OFM. snel en kosteneffectief nieuwe front-ends publiceren die op dezelfde back-end aansluiten, maar een eigen front-end identiteit bieden aan haar klanten. OFM. maakt hier mooi gebruik van voor hun label Dutch Dandies.

Bekijk de OFM webshop >

Storyblok: hét headless CMS voor content teams

De front-end wordt beheerd in het headless CMS van Storyblok. Met het grootste aantal cases in Nederland, is Touchwonders Storyblok's grootste certified Storyblok partner. Dit headless CMS integreert gemakkelijk met de verschillende back-ends waarmee wij verbinden. Het agile headless CMS van Storyblok stelt onze opdrachtgevers op eenvoudige wijze in staat om hoogwaardige en aansprekende content te bieden op hun e-commerceplatforms, mobiele apps of websites.

Lees hier meer over Storyblok als Headless CMS >