Performance

Optimaliseer je werkprestatie

In het snel evoluerende tech-landschap is het handhaven van wegprestaties een cruciale uitdaging voor bedrijven. Wij delen diepgaande inzichten in de Whitepaper, die we hebben geschreven naar aanleiding van het inspirerende congres 'Performance Now'.

Core Web Vitals

Het congres gaf een diep inzicht in "Het Creëren van Prestatie-impact in een Veranderend Technologisch Landschap," waarbij de nadruk ligt op Core Web Vitals. Deze vitale elementen zijn niet alleen doorslaggevend voor de Google-ranking, maar vormen ook de kern van een superieure gebruikerservaring.

Touchwonders needs to look at this alt tag ;-)

Performance Whitepaper

Onze Whitepaper belicht de groeiende verantwoordelijkheid van ontwikkelaars, met 77% die het afgelopen jaar extra testtaken op zich heeft genomen. Verder onthult het de kracht van incrementele verbeteringen, waarbij experts pleiten voor het verhogen van de websiteprestaties in behapbare stappen; een aanpak die vaak effectiever blijkt dan grootschalige revisies. Voor een dieper inzicht in strategieën voor continue verbetering en het belang van het identificeren van het kritieke renderpad, download onze Whitepaper.

Optimaliseer de prestaties van jouw website of webshop voor blijvend succes in het snel veranderende technologische landschap.

Lees hier meer over de performance whitepaper >