Event

Shine met een krachtig nieuw Marketingkanaal

Schitter met een eigen app in de App Stores en verhoog je klantloyaliteit, conversie en omzet. Dit jaar hebben wij ons EMERGE platform - waarmee we laagdrempelig een front-end in de App Stores plaatsen - gelanceerd. Tijdens ons inspirerende Shine-event laten we zien tot welke resultaten dit leidt. Daarnaast geven we een diep inzicht in de voordelen van sitespeed optimalisatie en de mogelijkheid om te schalen met AI.

Op het podium!

Wij organiseren dit event in samenwerking met RUMvision en Storyblok. Naast diverse vakinhoudelijke presentaties, vindt er een interactieve verdieping plaats tijdens break-out sessies.

Verhoog je webprestaties met het EMERGE-platform

Dit jaar staat het Shine event in het teken van ons krachtige EMERGE-platform. We demonstreren de indrukwekkende mogelijkheden en resultaten van een app, ontsloten via de unieke technologie van ons nieuwe EMERGE-platform. Tijdens deze presentatie wordt duidelijk hoe het EMERGE-platform bijdraagt aan jouw digitale marketingstrategie.

Wat is de impact van Sitespeed optimalisatie op de omzet?

RUMvision, dé toonaangevende organisatie in webprestaties, performance en optimalisatie, geeft een boeiende presentatie over de praktijk van site speed monitoring en optimalisatie en welke invloed dit heeft op je conversie en omzet. Leer over de kracht van Site speed en hoe dit jouw online succes kan beïnvloeden. 

De voordelen van een Headless CMS

Speciaal voor ons event komt Storyblok naar Nederland! In hun presentatie deelt Storyblok hoe Artificial Intelligence (AI) en headless Content Management Systems (CMS) bedrijven kunnen helpen bij het creëren van schaalbare, gepersonaliseerde digitale ervaringen. Er worden praktijkvoorbeelden gedeeld en best practices voor de integratie van AI in contentstrategieën besproken. Ontdek hoe je je digitale aanwezigheid kunt optimaliseren, gebruikersbetrokkenheid kunt verhogen en contentworkflows kunt stroomlijnen.

Touchwonders needs to look at this alt tag ;-)

Het Anatomiegebouw

Dit monumentale gebouw biedt het perfecte podium om de anatomie van je digitale omgeving te ontleden. Gelegen aan een van de kanalen die Utrecht rijk is, is het een prachtige locatie voor ons event. Zowel met de auto, fiets als het OV is het goed bereikbaar. Wij zorgen voor voldoende gratis parkeergelegenheid.

Tijdens een culinair hoogstaand diner, is er ruimte om te spreken met e-commerce vakgenoten uit diverse branches.