Webwinkel Vakdagen 2024

Ervaar de Omnichannel Shop van de toekomst!

Na het succes van vorig jaar keren wij in 2024 terug naar de Webwinkel Vakdagen! Op 23 & 24 januari ben je welkom op onze stand, nummer 332. We kunnen niet wachten om je te laten zien wat de toekomst brengt met onze Omnichannel Shop beleving. Net als vorig jaar kun je een innovatieve demo verwachten, waarin je ontdekt hoe wij de winkel van morgen voor ons zien. Niet alleen komt de ultieme inzet van Touch aan bod; we laten je ook een innovatieve samensmelting van online en offline zien die de shop-ervaring van jouw doelgroep naar een hoger niveau tilt.

Eenvoudig met je webshop naar de App Stores

Op 23 januari om 11.15 uur geven we samen met Pip Studio een boeiende presentatie over hoe we met onze unieke combinatie van App- en Webtechnologie drempels verlagen voor toegang tot de App Stores. Hieronder lees je meer over wat je kunt verwachten tijdens de presentatie.

Ervaar de nieuwste features op e-commerce gebied en ontdek hoe je hiermee kunt schitteren in je eigen shop. Ervaar de flexibiliteit van headless en breng je doelgroep nog meer in 'Touch' met jouw organisatie.

Touchwonders needs to look at this alt tag ;-)

Pip Studio lanceert een app voor online groei

Luister op 23 januari om 11.15 uur naar het unieke verhaal van Pip Studio in lezingenzaal 4!

Sjoukje Eisma, E-commerce Manager bij Pip Studio, vertelt over haar visie achter de keuze voor een Mobiele Applicatie als onderdeel van haar e-commerce strategie. Hoe is de App gerealiseerd? Waarom koos het bekende lifestyle merk voor een Mobiele App? Welke doelen verwacht Sjoukje nu én in de toekomst te realiseren door de webshop in de App Stores te publiceren?

Pip Studio publiceerde haar Webshop onlangs in de App Stores. Door een unieke combinatie van App- en Webtechnologie maakten wij het mogelijk om dit kansrijke marketing kanaal op laagdrempelige wijze te realiseren, vanuit Pip Studio's bestaande webshop. Een opvallend kenmerk van de Pip Studio App is het beheer van de app via hetzelfde CMS als het CMS van de webshop.

Met de eigen Pip Studio app verwacht het bekende Lifestyle merk internationale online groei te realiseren. Met de Mobiele App zit Pip Studio in de broekzak van haar klanten, wat leidt tot opmerkelijke mogelijkheden en resultaten.