Event: Shine met je headless front-end

Ons eerste eigen event was een succes!

Met onze gewaardeerde partners OFM., Storyblok en Blindspot Digital Agency hebben wij onze gasten geïnspireerd in hoe ze hun organisatie online kunnen laten schitteren. 

Waardevolle inzichten

OFM.: waardevolle inzichten over headless design

Tijdens het evenement deelde head of Brand, Marketing en eCommerce Menno Dings zijn waardevolle inzichten over het nieuwe headless design van het OFM. e-commerce platform. Hij vertelde hoe dit onderdeel was van de complete rebranding van Only for Men naar OFM. en welke resultaten ze al hebben behaald door de compleet nieuwe online omgeving. 

Bekijk de case van OFM.>

Blindspot: de combinatie van User Experience Design en headless

Onze gastspreker Bram Birkhoff, directeur bij Blindspot Digital Agency, vertelde over de combinatie van een sterk User Experience Design met een headless front-end. Hij verduidelijkte aan de hand van actuele projecten en aansprekende cases van bijvoorbeeld Uber en Nike hoe deze krachtige combinatie de merkbeleving aanzienlijk verbetert met hogere conversies, meer traffic en grotere klantloyaliteit als resultaat.

Touchwonders: het potentieel van headless front-ends

Heiko Beereboom enthousiasmeerde de gasten met het potentieel van een headless front-end; real-time liet hij de gasten zien welke innovatieve mogelijkheden zijn ingebouwd in de webshops van onder andere Rico Moda en BARTS Amsterdam en wat hiervan de voordelen zijn voor deze merken.

Lees meer over onze headless front-ends >

Touchwonders needs to look at this alt tag ;-)

Inspiratie door netwerken

De gastenlijst bestond uit onder andere e-commerce managers en marketingmanagers uit de sectoren fashion- en retail, bouwmaterialen en home & living. Tijdens de pauzes, roundtables en het diner hadden onze gasten veel gelegenheid om van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen.