Event: Shine met je headless front-end 2023

Til je klantbeleving naar een hoger niveau

Maak met jouw headless front-end écht verbinding met je doelgroep. Op 1 juni 2023 organiseren wij een inspirerend evenement over de kracht van headless en hoe dit jouw klantbeleving en organisatie naar een hoger niveau tilt. 

Jouw online omgeving

Aan de hand van klantcases nemen inspirerende sprekers je mee in de voordelen van headless. Hoe wordt een futureproof front-end gecreëerd? Hoe verhoog je Customer engagement? Hoe kan een headless front-end je kosten verlagen en je conversie verhogen? Wat zijn de nieuwste technieken? Dit evenement biedt je de nodige kennis en inspiratie voor jouw online omgeving. Daarnaast is er een interactieve verdieping in diverse onderwerpen, zoals de verbinding tussen online & offline klantbeleving, inzicht in kosten, mogelijkheden en kansen van een mobiele app en conversieverhoging. 

De unieke omgeving van de Metaal Kathedraal biedt podium aan dit inspirerende evenement. Tijdens de hoogwaardige culinaire invulling van restaurant Kasvio bieden wij ruime gelegenheid om te netwerken met vakgenoten uit onder andere de bouw-, retail-, fashion- en home&living branche en ervaringsdeskundigen uit het vakgebied. 

Touchwonders needs to look at this alt tag ;-)

Keynotes

OFM. Klantcase

Menno Dings, Head of Brand, Marketing & E-commerce van OFM. (voormalig Only for Men) neemt je mee in het verhaal achter het nieuwe headless design van hun e-commerce platform. Hij vertelt welke hobbels ze zijn tegengekomen en welke resultaten het nieuwe platform hen brengt.

Lees onze case van OFM.>

De kracht van headless

Heiko Beereboom - Managing Partner van Touchwonders - vertelt als dé Front-end en PWA specialist van Nederland wat een headless front-end nou echt kan doen voor jouw organisatie. Daarnaast geeft hij een korte inkijk in hoe Touchwonders de eerste in Nederland was die een PWA op toegankelijke wijze naar de App Stores bracht en wat dit voor meerwaarde heeft. 

Hoe boost je je merkbeleving door een sterk User Experience Design?

Bram Birkhoff - Oprichter van Blindspot Digital Agency - zit regelmatig om tafel met directeurs en e-commerce managers van grote e-commerce merken. Hij weet als geen ander uit te leggen hoe de combinatie van een sterk User Experience Design en het toepassen van een headless front-end bijdraagt aan een optimale merkbeleving en daarmee een hogere conversie, meer traffic en een grotere klantloyaliteit.

De toekomst van het CMS; is jouw organisatie futureproof?

Sebastiaan van Bergen - Partner Success Manager bij Storyblok - komt speciaal voor dit event naar Nederland met een verhaal over het gebruiksgemak van het CMS Storyblok en de keuze in een geschikt CMS voor een headless front-end.

Lees meer over onze samenwerking met Storyblok als headless CMS >

Programma

15.00 - 15.30 uur Ontvangst in de Metaal Kathedraal
15.30 - 16.40 uur Diverse keynote sprekers geven een diep inzicht in de kracht van headless;
16.40 - 17.00 uur Pauze;
17.00 - 17.45 uur Interactieve roundtable sessies, waarin specialisten een dieper inzicht geven in de onderwerpen;
17.45 - 19.30 uur Borrel en zomers diner in bijzondere setting, waarbij ruimschoots gelegenheid is om te spreken met vakgenoten.

*Dit evenement wordt georganiseerd voor een selecte groep genodigden en is uitgesloten voor tech vendors en agencies.