Elevate appElevate app
Logo elevate app

Elevate App

Digitale innovatie en fun met een mobiele appLogo elevate app

Bij Touchwonders zien we overal een uitdaging in, houden we van fun en werken we graag aan digitale innovatie. We zagen dat de dagelijkse gang naar de bovenste verdieping niet altijd even motiverend is voor kantoormedewerkers en wilden de saaie rit naar boven graag transformeren in een uitdaging. Daarom twijfelden we niet om onze eigen Elevate App te creëren: een mobiele app die de kantoortrap transformeert in een bron van competitie, energie en vooral plezier. 

Hoe werkt de App?

Met de Elevate App wordt bewegen leuk: collega's strijden tegen elkaar om punten. Oorspronkelijk was de mobiele app ingericht voor trapgebruik: gebruikers kregen één punt voor het nemen van de trap, maar ook een strafpunt als ze de lift gebruikten. Op de begane grond en op iedere kantoorverdieping waren iBeacons geplaatst. Geen noodzaak om de telefoon uit de zak te halen. Wanneer de gebruiker werd gedetecteerd bij de eerste iBeacon en twee minuten later bij de tweede iBeacon, verdiende de gebruiker één punt. Supermensen die de trap binnen 30 seconden namen, verdienden meteen twee punten.

Toen het door Corona onmogelijk werd om met het hele team op kantoor te zijn, hebben we de mobiele app getransformeerd in een versie waarbij collega's kunnen strijden om de meeste stappen.

Collega's kunnen meedoen in Elevate door hun Game Center-account te gebruiken. 

“Bij Touchwonders houden we van innovatieve digitale ervaringen. Met Elevate hebben we een geweldige manier gevonden om diepgaande ervaringen op te doen met IBEACON-technologie en tegelijkertijd een leuk en gezond kantoorspel te spelen.”

Thijs van Schadewijk, Oprichter Touchwonders

Een positieve impact

Elevate, de innovatieve app ontwikkeld door Touchwonders, wordt inmiddels in 75 landen veelvuldig gebruikt. Per uur heeft de app 240 gebruikers en een indrukwekkende gemiddelde engagement tijd van 16 minuten en 10 seconden.

De app heeft niet alleen de lichamelijke gezondheid van werknemers verbeterd, maar ook een positieve impact gehad op de teamdynamiek en technologische bewustwording. Touchwonders blijft innoveren en digitale ervaringen creëren die het leven van mensen verrijken.

Bekijk hier onze Elevate App >